If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При лявата гума си тече когато прелива казанчето. Причината може да е прекалено много течност и винаги да изхвърля излишното или по вероятното е проблем със сферата.
По начина п о който го обяснява колегата най вероятно се касае за първия случай.
Колега като остане на минимума не доливай, а продължи да караш така. Би следвало да не прелива и маслото да си стои все на минимума. Ако нямаш проблеми с включване на скорости и управление на робота, теча не бива да те притеснява. Системана не търпи много масло и изхвърля излишното.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Няма проблем да я оставя на минимум , но маслото е изчезнало напълно, като се има в предвид че преди 500км го доливах и бях го нагласил на мах.Проблема проистича от там , че по някога не иска да включи на 2-ра ,ако съм на трета и съм пуснал на скорост да намалява от 3-та на 2-ра прехъркват скоростите и не включва , това го прави рядко,но като се добави изчезналото масло от казанчето и работата мой не е читава , но от какво е това.
Извади маркуча (през който прелива) от кората в подкалника и го пъхни в едно пластмасово шише, но маркуча да е далече от дъното на шишето. Така ще установиш, дали тече от робота или прелива през казанчето. При опит за ръчно превключване от 3-та на 2-ра при високи обороти има ли хъркане на синхронизатор ?
Здравей колега,
Виждам че имаш какво да кажеш по темата я сега аз да ти задам 1-2 въпроса да видим какво ще ми кажеш. Така проблема ми е следният:
Спрях си колата една вечер и след 1-2 часа не можах да я запаля, след като на таблото ми мигаше "N". Разполагах с лаптоп тогава и ми даде грешка, която аз тогава не записах като номер, но я проверих. Излизаше като грешка за соленоид на високото налягане, но не знам колко е правилно (буквален превод ти давам) тъй като програмата беше от най-простите. В сервиза момчета й провериха сферата, датчиците и тем подобни. Оказа се, че всичко е на ред според тях. Аз реших на своя глава да взема един робот от колега от форума. Смениха го и пак същото. Запалили я по някакъв техен начин и тя пак не иска да сменя.
Имаш ли си някаква идея какво да търсят ?
Поздрави !!!
Извади маркуча (през който прелива) от кората в подкалника и го пъхни в едно пластмасово шише, но маркуча да е далече от дъното на шишето. Така ще установиш, дали тече от робота или прелива през казанчето. При опит за ръчно превключване от 3-та на 2-ра при високи обороти има ли хъркане на синхронизатор ?
Това със шишето ми мина през акъла и ще го пробвам.Не съ пробвал във високи обороти да мина на втора ,но и него ще пробвам.Аз мисля че това с хъркането го прави когато маслото отиде на минимум.Днес ще долея ,ще сложа ено шише и то ще си покаже
Здравей колега,
Виждам че имаш какво да кажеш по темата я сега аз да ти задам 1-2 въпроса да видим какво ще ми кажеш. Така проблема ми е следният:
Спрях си колата една вечер и след 1-2 часа не можах да я запаля, след като на таблото ми мигаше "N". Разполагах с лаптоп тогава и ми даде грешка, която аз тогава не записах като номер, но я проверих. Излизаше като грешка за соленоид на високото налягане, но не знам колко е правилно (буквален превод ти давам) тъй като програмата беше от най-простите. В сервиза момчета й провериха сферата, датчиците и тем подобни. Оказа се, че всичко е на ред според тях. Аз реших на своя глава да взема един робот от колега от форума. Смениха го и пак същото. Запалили я по някакъв техен начин и тя пак не иска да сменя.
Имаш ли си някаква идея какво да търсят ?
Поздрави !!!
Помпата работи ли коректно? Включва ли редовно и чуваш ли промяна на звука преди да изключе. Това можеш да го провериш на отворена врата без да палиш колата.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Помпата работи ли коректно? Включва ли редовно и чуваш ли промяна на звука преди да изключе. Това можеш да го провериш на отворена врата без да палиш колата.
Знаеш ли че това не съм го погледнал изобщо трябваше да се сетя по рано. fiore благодаря колега ще го погледна и това и ще кажа какво е станало
Затопли се и тия селета пощуряха.
Аз отивам за сфера,намерих за 104 евро с доставката от Германия,92 паунда от Англия и чакам днес отговор за цена от тук в Гърция,но ми минават и мисли за Ситроенска за 60-70 лева от България.
Ако някой знае за Ситроенските точно от кои модели става да казват.
Аз си сложих тази: [IMG][/IMG] Около 90лв е оригинална. Трябва да и правиш преходник на струг, защото е с по-голяма резба(и на фреза за да стане за гаечен ключ, ако искаш), планка да изместиш скобата, че отива по-назад тази сфера и е по-широка, и да удължиш и самата скоба за по-голям диаметър. Също и да ти изпуснат газа,че тя е на 62 бара надута(моята на 35 я оставих). Сега сменя след трето превключване и не минава сама на N втора година . Ако ти се занима действай
Аз си сложих тази: [IMG][/IMG] Около 90лв е оригинална. Трябва да и правиш преходник на струг, защото е с по-голяма резба(и на фреза за да стане за гаечен ключ, ако искаш), планка да изместиш скобата, че отива по-назад тази сфера и е по-широка, и да удължиш и самата скоба за по-голям диаметър. Също и да ти изпуснат газа,че тя е на 62 бара надута(моята на 35 я оставих). Сега сменя след трето превключване и не минава сама на N втора година . Ако ти се занима действай
Благодаря за изчерпателния отговор,сега остава да намеря човек да направи всичките гореизброени неща ,иначе отивам на оригинална
Че кво им е на селетата в топлото бре))Щуреят тея дето не са в ред.
То че е така,така е.Имах в предвид,че и жегата им помага на тия където не са в ред да щуреят,моята докато е студена е ок,загрее ли мина ли 20-тина километра и опаааааа,светка лапмпичката и дано не ме хване червен светофар,че спирам движението за 10 минути.
Дано не ми го направи тоя номер другата седмица като идвам към България.
Comment